woensdag 15 september

Kortingsactie Dag in de Branding

Kortingsactie Dag in de Branding | G17

Op 9 oktober as. staat er een gloednieuwe editie van Dag in de Branding op het programma; hét festival voor nieuwe muziek. Wederom een avontuurlijke ontdekkingsreis waarin de onpeilbare diepten van diverse muzikale spectra zullen worden aangedaan.
G17 zal u ditmaal verrassen met voorstellingen van onder andere Rigor Mortis Ensemble, De Anale Fase, Cobla La Principal d’Amsterdam, Duo Hulst & Bouwhuis, Peter Garland, Gilius van Bergeijk en vele anderen. Graag bieden we u de mogelijkheid om middels deze speciale actie met €5 korting deel te nemen aan dit muzikale avontuur. Hiertoe betaalt u voor een dagkaart slechts €30 (i.p.v. €35) en beleeft u extra voordelig editie G17. U kunt uw kaarten tegen kortingstarief eenvoudig veiligstellen (reserveren) met behulp van deze link: http://www.dagindebranding.nl/Web/Kaartverkoop/NL_Paard.html.

Let er wel op dat het een tijdelijk aanbod betreft en deze actie op 17 september as. afloopt. Daarna kunt u geen kaarten met korting meer reserveren. Meer informatie over Festival Dag in de Branding | G17 en het programma vindt u op www.dagindebranding.nl.